U gnijezdu

U gnijezdu
Coworking

Coworking

Budući da rad kod kuće ili u neformalnom ambijentu nerijetko odvlači pažnju, rad u coworking prostoru omogućava potrebnu koncentraciju, ojačava radne navike i podstiče napredak u radu. Ne samo prijatno mjesto za rad, već i asocijacija za bolju kreativnost, motivaciju za rad i širenje mreže kontakata.

Naše gnijezdo je za sve one koji žele da budu dio zajednice, ali i imaju prostor za individualni rad gdje u potpunosti mogu biti fokusirani na ostvarivanje svojih ciljeva.

Privatne kancelarije

Potreban vam je kvalitetan i dobro opremljen prostor da izbjegnete komplikacije nalaženja poslovnog prostora? Ne samo da će vam iznajmljivanje privatne kancelarije uštedjeti vrijeme, već i novac.

Takođe, imaćete priliku da postanete dio interaktivne zajednice koja boravi u našem Gnijezdu, te ostvariti nove kontake i umrežiti svoju kompaniju, dok u privatnoj kancelariji uživate i u potrebnoj privatnosti.

Privatne kancelarije
Sale za sastanke

Sale za sastanke

Sale za sastanke osmišljene su za sve koji svoje sastanke žele da održavaju u mirnom i profesionalnom ambijentu.

Činjenica je da se često susrećete sa tim da radite na nekom dosta manje formalnom mjestu, a rad na projektu nerijetko zahtijeva dobru organizaciju i profesionalni ambijent. Multimedijalna sala vam može pružiti komfor, dobru raspodjelu posla, fokus i koncetraciju.

Konferencijska sala

Želite da organizujete konferenciju koja će vaš biznis pozicionirati na tržištu i donijeti mu prepoznatljivost? Količina energije koju uložite u organizaciju konferencije može biti mnogo manja ukoliko je prostor u kojem radite dobar, funkcionalan i lako prilagodljiv.

Naš inovativni, multifunkcionalni prostor možete adaptirati u skladu sa potrebama vašeg događaja.

Budite prepoznatljivi po drugačijim događajima!

Konferencijska sala
Virtuelna kancelarija

Virtuelna kancelarija

Virtuelna kancelarija omogućava vam da naše gnijezdo učinite svojom bazom. Osim što svoju firmu možete registrovati na našoj adresi, na raspolaganju su vam i ostale usluge poput korišćenja prostorija, primanja pošte i administrativnih procedura.

Pogotovo razmislite o ovoj usluzi ukoliko poslujete u Crnoj Gori,a dolazite sa nekog drugog kraja svijeta. Uštedjećete vrijeme i novac za pronalaženje poslovnog prostora, troškove režija i osoblja.

Čajna kuhinja

Kafa, čaj, kolačići i osvježenje koje je neophodno ljudima koji vrijedno rade - sve to možete naći u našoj kuhinji. Radnom prostoru je neophodan kutak za odmor i osvježenje, kako bi se osjećali komforno i opušteno.

Čajna kuhinja
Recepcija

Recepcija

Ljude koji se brinu o našem prostoru i koji su uvijek tu, pronaći ćete na recepciji. Oni su najzaslužniji što sve 'noćne ptice' mogu nesmetano da rade u svako doba dana.

Skype soba

Tiha i izolovana prostorija specijalno dizajnirana da omogući prostor savršen za privatne audio i video pozive. Mjesto koje vam pruža potpunu privatnost.

Skype soba
Relax zona

Relax zona

Specijalna zona u blizini coworking dijela gdje možete napraviti pauzu u radu. U ovoj zoni se takođe možete umrežavati sa ostalim posjetiocima našeg gnijezda dok i oni odmaraju i uživaju u svojim pauzama.